Forretningsbetingelser

Bestilling

Alle priser gælder så længe lager haves.

Varer bestilles ved at du sender en email til [email protected] og opgiver varenummeret samt titel på modellen. Hvis jeg ligger inde med flere varer af samme slags, vil de som udgangspunkt optræde som forskellige varer i webshoppen. Husk i e-mailen at opgive dine kontaktoplysninger inkl. den adresse, hvortil varerne skal sendes.
Herefter modtager du en ordrebekræftelse ligeledes som e-mail.

Betaling og levering

Af ordrebekræftelsen fremgår den samlede pris inkl. forsendelse. Betaling skal ske ved bankoverførsel. Af hensyn til både køber og sælger sendes varer som udgangspunkt kun forsikret. Forsendelse indenfor Danmarks grænser koster 60 DKK til pakkeshop og 75 DKK til levering på hjemsadressen. Færøerne og Grønland samt Norge, Sverige, samt det øvrige udland afregnes efter de til enhver tid gældende takster.

Fra 1. oktober 2022 kan jeg desværre ikke sende så ofte grundet meget rejseaktivitet i ugedagene. Jeg vil som udgangspunkt forsøge at afsende hver anden weekend, så lidt tålmodighed er nødvendig.


Garanti

Alle mekaniske og elektroniske varer funktionsprøves inden afsendelse.
Jeg giver 1 års reklamationsret. Reklemationsretten gælder alle fabrikationsfejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten gælder ikke fejl, skader og slitage, direkte eller inddirekte, som følge af forkert betjening, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Alle varer der returneres som følge af defekter, skal returneres i den originale emballage. Inden du foretager en reklamation, bedes du kontakte mig ved at skrive til [email protected]. Ved reklamation bedes du, af hensyn til en hurtig behandling af sagen, medsende den forudgående e-mail korrespondance.