Produkter

Vælg kategori til venstre afhængig af om det er Märklin, Roco eller noget andet du leder efter.

Hvis mærket ikke er afgørende, men du eksempelvis kun leder efter DSB, kan du anvende søgefunktionen øverst til højre. Her kan du indtaste søgeord som eks. DSB, Epoke III, eller lign. Du kan også bare indtaste modelnummeret på den artikel du leder efter.

Salg af brugt modeltog er Erevolutions kernekompetence. Erevolution handler stort set kun med modeltog i bedste kvalitet, d.v.s. med meget få eller ingen brugsspor. Modellerne er i næsten alle tilfælde købt af samlere der ikke har kørt med deres modeller. Hvad er forskellen så på nyt og brugt? Stort set ingen, dog med den undtagelse at æskerne, når der er tale om brugt materiel, kan have brugsspor og i enkelte tilfælde også mindre lagerskader.

Materiellet er inddelt i fire kategorier, som hver især generelt beskriver den stand den pågældende vare er i.

Ny: Varen er ubrugt og helt som ny i original emballage. Visse varer stammer fra startsæt og leveres derfor uden emballage. I disse tilfælde fremgår det af varebeskrivelsen.

Brugt (stand 1): Varen er stort set som som ny. Leveres i originalemballage med mindre der specifikt står andet. Emballagen kan bære præg af længere tids opbevaring.

Brugt (stand 2): Varen er almindelig brugt, men i en ordentlig stand uden store ridser, skrammer, fejl og mangler.

Brugt (stand 3): Varen er brugt og bærer præg heraf. Der forekommer betydelige ridser og/eller skrammer og varen kan evt. have mangler.